VREI SA GATESTI PROFESIONIST?

Atunci pe langa daruire si talent mai ai nevoie si de uneltele necesare!
De la InoxLine - furnizorul tau favorit de solutii Ho.Re.Ca.

DESPRE NOI SERVICII

PORTOFOLIU IMPRESIONANT

Avem deja increderea celor mai mari firme din zona.
Aici puteti vedea cateva proiecte sugestive pentru nivelul la care lucram.

PROIECTELE NOASTRE

CLASIC? MODERN? AMBELE?

Cu InoxLine puteti gasi ceva potrivit pentru orice pretentie si orice volum de lucru

LINII DE PRODUSE

A gati sanatos este o adevarata arta! Folosind ultimele tehnologii de la Inox Line, poti asigura un gatit sanatos, eficient si rapid de fiecare data. Gatitul sanatos nu se rezuma la utilizarea de produse bio. Pentru a gati cu adevarat sanatos trebuie sa te gandesti si la felul in care mancarea este gatita. Exista fel si fel de metode revolutionare pentru a asigura o preparare termica sanatoasa si mult mai eficienta decat prin metodele tranditionale.
Gateste sanatos mai rapid, mai eficient, mai ieftin

In ziua de astazi este atata de usor sa gatesti rapid si foarte sanatos. In secolul 21 interesul oamenilor in alimentatia proprie si in calitatea mancarii de zi cu zi a devenit un subiect foarte des intalnit in viata cotidiana. Metode alternative de procesare la rece sau calda au inceput sa devina tot mai folosite de catre restaurante, bistro-uri, patiserii si tot felul de tipuri de afacerii din sfera alimentatiei publice. Acesta nu este un lucru rau, ba din contra aceste metode alternative de procesare ne ofera un plus de sanatate fara a face schimbari majore, deorece aceste metode alternative nu sunt greu de implementat, ele sunt practicabile prin schimbarea sau utilizarea unor utilaje moderne foarte usor de schimbat cu cele vechi, care din fericire se utilizeaza la fel sau poate chiar mai usor decat cele clasice. Mai mult impactul financiar pe care aceste tipuri de utilaje il are asupra bugetului in cazul in care si asa doriti o schimbare sau sunteti la inceput de drum este minim comparativ cu metodele clasice. De la aragaze, friteuse sau cuptoare pana la frigidere sau mese reci, aproximativ toate au o alternativa performanta care va garanteaza o utilizare mai lunga in timp cat si o mancare mai sanatoasa pentru clientii dumnevoastra cu un cost de intretinere sau functionare mai mic, o investitie minima cu un impact pozitiv mare asupra costurilor zilnice.Friteusa cu ulei si apa  

Desi pare un lucru greu de imaginat, uleiul si apa pot fi utilizate la prajire chiar si impreuna. Desi cu totii stim ce rezultat avem in secunda in care arucam chiar si un strop de apa in uleiul incins. Dar din fericire exista producatori care au reusit sa impace aceste doua lichide, rezultatul fiind o gatire mai sanatoasa, mai rapida si mai usor de intretinut. Acest concept de friteusa cu ulei si cu apa este unul nou, si nu este extrem de intalnit in bucatariile din Romania, desi ele ofera mai multe lucruri pozitive decat negative. Mai jos este o imagine care reprezinta interiorul cuvei unei friteuse cu ulei si cu apa.

Dupa cum se poate vedea frituesa arata ca oricare alta, dar in interiorul ei se afla secretul care face posibila aceasta tehonogie. Acest secret este fizica, uleiul avand o desitate mai mare decat apa, natural "pluteste" deasupra ei. Se observa in poza ca rezistenta friteusei este amplasa la o distanta considerabila fata de apa. Acest lucru este realizat deorece nimeni nu doreste ca apa care este sub ulei sa ajunga la o temperatura mai ridicata deorece ea va incepe sa produca miscari care o vor face sa se amestece cu uleiul. Mai este un punct in care fizica isi intra in rol, caldura rezistentelor tinde sa se ridice, lasand temperatura uleiului din partea de jos scazuta sau la aceeasi temperatura ca si apa din cuva.De ce este atata de important modul de functionare al acestei friteuse?   

Pentru ca din cauza modului de functionare aceasta friteusa reprezinta viitorul pentru produsele care trebuie prajite in ulei. Cu totii stim ca toate produsele in momentul in care sunt tratate termic produc resturi sau unele bucati pur si simplu cad din bucata mare. De exemplu: cascavalul pane care la fiecare portie lasa o cantitate destul de mare de resturi, de exemplu: pesmetul care se desprinde de suprafata si cade in uleiul incins care, normal il va praji, dar din pacate in friteusele clasice, se prajeste pana cand aceasta devine scrum, acele bucati negre care schimba gustul si mirosul urmatoarelor alimente care urmeaza sa fie gatite cat si scade cosiderabil durata de utilizare a oricarui ulei de gatit, raman blocate in cuva. Friteusele cu ulei si apa lucreaza mult mai diferit fata de cele vechi. In momentul prajiri unei bucati de cascval pane, pesmetul care se desprinde va cadea incetul cu incetul (datorita gravitatiei), in momentul in care acele resturi de pesmet vor face contact cu apa ele se vor expanda datorita apei care se infiltreaza in structura acestora si vor cadea la fundul cuvei. Cu ce ne ajuta acest lucru? Pai in primul rand toate resturile care sunt rezultate din prajire nu mai raman in ulei sa ii schimbe gustul sau sa ii scada durata de viata, ele sunt in apa de sub ulei undei nu exista posiblitatea sa se prajeasca mai mult decat este necesar = ulei curat si proaspat pentru mai mult timp, cat si posiblitatea de a gati mai multe tipuri de alimente una dupa alta (cartofi prajiti dupa peste sau snitel). Ca sa putem fi siguri ca totul decurge ca la carte #InoxLine recomanda ca la sfarsitul fiecarei zile de lucru apa cat si o parte mica din uleiul din cuva sa se elimine dupa care sa se alimenteze cantitatea de ulei si apa care sa evacuat si lasat peste noapte sa se separe. Cu aceasta tehnologie va scadeti atat costurile de functionare zilnice si va cresteti calitatea produselor prajite pe care le oferiti, fara schimbari majore in bucatarie!

INOX LINE DISTRIBUTION

Oferim servicii complete de proiectare, vanzare, montaj, garantii și service pentru utilajele profesionale folosite in baruri, restaurante, hoteluri, catering, brutarii, cofetarii, linii de spalare rufe si mobilier pentru spitale și clinici.

Calitatea nu este negociabila!

CONTACT

SC Inox Line Distribution SRL
Oradea, Strada Primariei nr. 31

Tel.: 0747 761 756 & 0744 750 077

Formular de contact email

TOP

PROMOȚII

Intotdeauna avem o reducere sau o oferta speciala pentru tine!

VEZI PROMOTIA

PROMOȚII