VREI SA GATESTI PROFESIONIST?

Atunci pe langa daruire si talent mai ai nevoie si de uneltele necesare!
De la InoxLine - furnizorul tau favorit de solutii Ho.Re.Ca.

DESPRE NOI SERVICII

PORTOFOLIU IMPRESIONANT

Avem deja increderea celor mai mari firme din zona.
Aici puteti vedea cateva proiecte sugestive pentru nivelul la care lucram.

PROIECTELE NOASTRE

CLASIC? MODERN? AMBELE?

Cu InoxLine puteti gasi ceva potrivit pentru orice pretentie si orice volum de lucru

LINII DE PRODUSE

YesOvens

YesOvens este o companie ce produce cuptoare profesionale de calitate si performante superioare. Profesionalismul, experienta, designul inovativ, performantele extraordinare si atentia la detaliu plus materiale de ultima generatie reprezinta punctul de start a companiei. Acestea sunt lucrurile care sunt puse in calcul pentru fiecare cuptor fabricat. De la restaurant la patiserie, un cuptor YesOvens perfect pentru fiecare loc.Cuptoarele Mosaico/Karma de la YesOvens - Simplitate, fiabilitate si performanta pentru oricine! Control electromecanic, super usor de folosit cu gradatii exacte. Cuptoarele HoReCa sau Patiserie/Cofetarie va aduc usor foarte multa plus-valoare la un pret foarte accesibil ele sunt pregatite de lupta in fiecare zi!

Cuptoarele Star/Ego de la YesOvens - calitate si performanta usor de folosit. Cu un ecran HD de 7'' si tehnologie de ultima generatie pentru a asigura o coacere perfecta de fiecare data si un consum scazut de electricitate si apa cuptoarele Star sunt punctul de pornire pentru orice pretentiosi care vor sa aiba un coleg de incredere zi de zi.

Cuptoarele Mood/Taos de la YesOvens - performanta si fiabilitate la un pret accesibil. Control Digital Touch usor de folosit cu programe preferentiale si autospalare! Aceste cuptoare HoReCa sau Patiserie/Cofetarie sunt un partner prezent si pregatit de lucru in fiecare moment a fiecarei zile!

INOX LINE DISTRIBUTION

Oferim servicii complete de proiectare, vanzare, montaj, garantii și service pentru utilajele profesionale folosite in baruri, restaurante, hoteluri, catering, brutarii, cofetarii, linii de spalare rufe si mobilier pentru spitale și clinici.

Calitatea nu este negociabila!

CONTACT

SC Inox Line Distribution SRL
Oradea, Strada Primariei nr. 31

Tel.: 0747 761 756 & 0744 750 077

Formular de contact email

TOP

PROMOȚII

Intotdeauna avem o reducere sau o oferta speciala pentru tine!

VEZI PROMOTIA

PROMOȚII