Tipărire
Categorie: Servicii

SERVICII OFERITE DE INOXLINE DISTRIBUTION


Prestam o gama completa de servicii ca sa scoti ce este mai totul din produsele cumparate de la noi.
Deci da, prestam si servicii suplimentare!

CONSULTANTA

Consultantii Inox Line te ajuta in selectarea produselor specifice necesare afacerii tale. Orice proiect are particularitatii lui, iar noi te ajutam sa fii sigur ca nevoile si asteptarile tale sunt indeplinite 100%
PROIECTARE

Pentru respectarea legislatiei in vigoare, Inox Line ofera proiectarea/amplasarea echipamentelor in spatiu, pentru utilizarea in totalitate si cu usurinta a fiecarui produs. Garantam folosirea inteligenta a spatiului respectand fluxurile tehnologice in vigoare.
FINANTARE

Cunoastem ce presupune o afacere in acest domeniu, asa ca Inox Line vine in ajutorul tau cu servicii de finantare totale sau partiale personalizate. Cu termeni si dobanzi preferentiale, clientii nostri au toate avantajele pentru a reusi!INSTALARE IN PRODUCTIE

Tehnicienii Inox Line asigura montajul si instalarea echipamentelor pentru a asigura o functionare corecta si de lunga durata in conditiii de anduranta si siguranta maxime. Este inclusa instruirea personalului ca sa fii sigur ca investitia facuta este utilizata corect!
GARANTIE & POST GARANTIE

Pentru a fi sigur ca echipamentele tale functioneaza continuu, Inox line ofera servicii de reparatie in garantie si post garantie prin incherierea unui contract de mentenanta periodica sau la cerere.
ALTE SERVICII

Te putem ajuta in primul rand cu informatii in orice stadiu al colaborarii dar si cu negocieri avantajoase pentru cazul tau special. Si sigur nu ne uitam partenerii la greu.